روایت: قبول نبودن اعمال کسی که مال حرام کسب کند

از ولایت حضرت علی و حضرت زهرا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۱۳ توسط Admin (بحث | مشارکت‌ها)
پرش به:ناوبری، جستجو

رسول‌الله صلى الله عليه و آله: مَنِ اكتَسَبَ مالاً حَراما لَم يَقبَلِ اللّه ُ مِنهُ صَدَقةً و لا عِتْقا و لا حَجّا و لا اعتِماراً، و كَتَبَ اللّه ُ جَلَّ و عَزَّ بِعَدَدِ أجرِ ذلِكَ أوزارا، و ما بَقِيَ مِنهُ بَعدَ مَوتِهِ كانَ زادَهُ إلَى النّارِ، و مَن قَدَرَ عَلَيها فتَرَكَها مَخافَةَ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ دَخَلَ في مَحَبّةِ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ و رَحمَتِهِ، و يُؤمَرُ بِهِ إلَى الجَنَّةِ.

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر كه مال حرامى را كسب كند، خداوند از او نه صدقه‌اى مى‌پذيرد و نه آزاد كردن بنده‌اى و نه حجّى و نه عمره‌اى. و خداوند عزّ و جلّ به اندازه ثواب اين كارها براى او گناه بنويسد و آنچه از آن مال، پس از مرگ او باقى ماند، ره توشه اش به سوى دوزخ باشد. اما اگر كسى بتواند مال حرامى را به دست آورد و از ترس خداوند عزّ و جلّ آن را رها كند، مشمول محبّت و رحمت خداوند عزّ و جلّ گردد و دستور داده شود كه او را به بهشت برند.

اعلام الدین، ص۴۱۴

***

رَسُولُ اَللهِ صَلَّى اَلله عَلَيْهِ وَ آلِهِ: قالَ الله عَزّوجَل: مَن لَم يُبال مِن أىِّ بابٍ إكتسب الدينار وَ الدرهم لَم اُبال يَوم القيامَة مِن أىِّ أبوابِ النار أدخَلتُه.

رسول الله صلی الله علیه و آله: خداوند عزوجل فرمود: کسی که برایش مهم نباشد که پول و اموالش را از چه راهی بدست می‌آورد، برای من هم مهم نخواهد بود که او را از کدام در جهنم وارد آتش دوزخ کنم.

بحار الأنوار، جلد۱۰۳، صفحه۱۱

[ فهرست روایات ]

صفحاتی که به این روایت ارجاع داده‌اند

حاج حسین خوش لهجه نابغه ولایت؛ حاج حسین خوش لهجه