روایت: قبول نبودن اعمال کسی که مال حرام کسب کند
رسولالله صلى الله عليه و آله: مَنِ اكتَسَبَ مالاً حَراما لَم يَقبَلِ اللّه ُ مِنهُ صَدَقةً و لا عِتْقا و لا حَجّا و لا اعتِماراً، و كَتَبَ اللّه ُ جَلَّ و عَزَّ بِعَدَدِ أجرِ ذلِكَ أوزارا، و ما بَقِيَ مِنهُ بَعدَ مَوتِهِ كانَ زادَهُ إلَى النّارِ، و مَن قَدَرَ عَلَيها فتَرَكَها مَخافَةَ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ دَخَلَ في مَحَبّةِ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ و رَحمَتِهِ، و يُؤمَرُ بِهِ إلَى الجَنَّةِ.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر كه مال حرامى را كسب كند، خداوند از او نه صدقهاى مىپذيرد و نه آزاد كردن بندهاى و نه حجّى و نه عمرهاى. و خداوند عزّ و جلّ به اندازه ثواب اين كارها براى او گناه بنويسد و آنچه از آن مال، پس از مرگ او باقى ماند، ره توشه اش به سوى دوزخ باشد. اما اگر كسى بتواند مال حرامى را به دست آورد و از ترس خداوند عزّ و جلّ آن را رها كند، مشمول محبّت و رحمت خداوند عزّ و جلّ گردد و دستور داده شود كه او را به بهشت برند.
اعلام الدین، ص۴۱۴
رَسُولُ اَللهِ صَلَّى اَلله عَلَيْهِ وَ آلِهِ: قالَ الله عَزّوجَل: مَن لَم يُبال مِن أىِّ بابٍ إكتسب الدينار وَ الدرهم لَم اُبال يَوم القيامَة مِن أىِّ أبوابِ النار أدخَلتُه.
رسول الله صلی الله علیه و آله: خداوند عزوجل فرمود: کسی که برایش مهم نباشد که پول و اموالش را از چه راهی بدست میآورد، برای من هم مهم نخواهد بود که او را از کدام در جهنم وارد آتش دوزخ کنم.
بحار الأنوار، جلد۱۰۳، صفحه۱۱
امام باقر علیهالسلام: مَن أصابَ مالاً مِن أربَعٍ لَم يُقبَلْ مِنهُ في أربَع، مَن أصابَ مالاً مِن غُلولٍ أو رِبا أو خِيانَةٍ أو سِرقَةٍ، لَم يُقبَلْ مِنهُ في زَكاةٍ و لا في صَدَقةٍ و لا في حَجٍّ و لا في عُمرَةٍ.
امام باقر علیهالسلام: کسی که از چهار طریق مال کسب کند، چهار چیز از او پذیرفته نشود. کسی که مالی از فریب یا ربا یا خیانت یا سرقت کسب کند، از او زکات و صدقه و حج و عمره پذیرفته نشود.
الأمالی للصدوق، ج ۱، ص ۴۴۲